На засідання міської ради Львова сьогодні, 12 грудня, прийшли особи, яких депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич у своєму акаунті на Facebook називає «добровольцями».

За словами депутата, зазначені люди прийшли запитати у міського голови Андрія Садового, чому у засобах масової інформації, що належать сім’ї львівського мера, їх назвали «галицькими тітушками».

Ігор Зінкевич, Facebook

12.12.2019 Початок сесіі в Львівській міській раді, добровольці прийшли до мера задати питання про те що в змі які належать родині меру Садовому А.І. назвав іх Галицькими тітушками

Geplaatst door Igor Zinkevych op Woensdag 11 december 2019

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Разом із тим на сторінці керівника прес-служби міськради Христини Процак з’явилися фото та відео вторгнення, на яких видно, що в одному із залів розбили скло. Про постраждалих чи інші пошкодження майна міськради внаслідок штовханини поки не повідомлялося.

Христина Процак, Facebook

Нагадаємо, збив на смерть та розтрощив будинок: під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відправив до лікарні 11 людей: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу.

Також портал "Знай.uа" писав, що відомий піаніст влаштував смертельне ДТП й навіть не вибачився: поліція закрила на все очі.

Нагадаємо, у місті Яготині Київської області невідомий чоловік із рушниці відкрив вогонь по поліцейських. В області введено спецоперацію "Грім" по затриманню озброєного зловмисника.