Погода у Львові в середу, 4 грудня, буде мінливою: зранку вигляне сонечко, але потім воно сховається на весь день. Опадів не буде, обіцяє погодний сайт Sinoptik.

Температура повітря вдень не перевищить 0 градусів, вночі може похолодати до 5 градусів морозу.

Найтеплішим цей день у Львові в 1961 році – більше 12 градусів тепла. А найхолоднішим він запам'ятався львів'янам у 1998 році – майже 15 градусів морозу.

Погода в Україні 4 грудня, Укргідрометцентр

4 грудня народ відзначав Введення у храм Пресвятої Богородиці. Цей день вважався офіційним початком зими, і звертали увагу на прикмети. Якщо на Введення було холодно, значить, все зима буде холодною і непогожою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

А якщо у цей день було тепло і сонячно, то й зима буде м'якою. Сніг випаде до Введення, він ще встигне розтанути. Якщо засніжило після свята, чекали сильних снігопадів, які не припиняться до кінця місяця. До самої весни буде морозно і сніжно, без відчутних потеплінь. Холодний поривчастий вітер передвіщав похолодання. Ворона, яка гуляє по двору і видивляється голу землю, віщує близьку потепління.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Вона принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура, розповіли астрологи.

Також Знай.uа писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. Також деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. У нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.uа писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини у 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.