Погода у Львові 16 листопада буде неоднозначною: з ранку небо приховували хмари, а до вечора вони розійдуться. Про це розповіли на сайті Sinoptik.

Не дивлячись на хмар, дощу в цей день не буде. Температура повітря вдень не підніметься вище 13 градусів тепла, а вночі не буде тепліше, ніж 8 градусів вище нуля.

Найтепліше цього дня було у 2002 році – тоді було майже 19 градусів тепла. А найхолоднішим цей день було у 1965 році – майже 11 градусів морозу.

Погода в Україні 16 листопада

За народним прогнозом погоди сьогодні Акепсима, Йосипа пресвітера і Аифала диякона. У народі вважалося, що, якщо чути, як потріскує кора на ясенях – значить, буде холодна весна. Якщо жовта верба продовжує ще рости, молоденькі гілочки відпускає – це ознака теплої і довгої осені. Яскраві фарби в небі на хмарах – значить, близько негоду з дощами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якщо горобці пожвавилися й зачирикали під час тривалої негоди, то можна чекати, що скоро погода покращиться.

Червона вечірня зірка передвіщає вітер, а світло-жовта – на близький дощ. Золоте й червоне сонце при сході і заході, а також яскраві зірки віщують сильний вітер.

Нагадаємо, раніше в Карпатах вже почалася справжня зима фото захоплюють дух

Як повідомляв портал "Знай.uа", погода зимою і не пахне, от триває

Також Знай.uа" писав прикмети і забобони на Новий рік-2020