Мер Львова Андрій Садовий відповів чи буде балотуватися на наступних виборах на пост мера.

"Я планую з честю завершити свою каденцію. Я би дуже хотів, щоб приходили молодші та успішніші, але рішення буде приймати громада Львова. Мене часто запитують, а хто буде наступним мером? Львів’яни будуть вирішувати, а не Садовий", – сказавши він.

ЗВІТИ.НАЖИВО: Львів СПІКЕР ПРЯМОГО ЕФІРУ: Андрій Садовий - міський голова Львова Телефон прямого ефіру – (032) 298 71 91 #UAЛьвів #ЗвітиНаживоЛьвів #ВашаКомандаСуспільнеЛьвів #СуспільнеЛьвівНАЖИВО

Geplaatst door UA: Львів op Vrijdag 25 oktober 2019

Додамо, що Андрій Садовий керує Львовом із 2006 року. Навесні 2019 року він брав участь у виборах президента, однак напередодні самих виборів зняв свою кандидатуру на користь Анатолія Гриценка. Тоді ж він заявляв, що більше не братиме участь у виборах міського голови Львова. Також днями він покинувши пост очільника "Про’єднання Самопоміч".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що у жовтні 2020 року згідно із українським законодавством повинні відбутися місцеві вибори. Проте є ймовірність, що вибори до місцевих рад можуть розпочатися дочасно.

Також портал Знай.ua інформував, що обираємо мера: коли на Львівщині відбудуться місцеві вибори

Також Знай.ua писав, партії отримали кошти від ЦВК, "Слузі народу" Зеленського перепало найбільше.