У жовтні 2020 року згідно із українським законодавством повинні відбутися місцеві вибори. Проте є ймовірність, що вибори до місцевих рад можуть розпочатися дочасно.

Такий поворот подій вже давно обговорюють у різних політичних силах. Тому не дивно, що майже у кожного політика сформувалась своя думка про це.

Мер Львова Андрій Садовий також висловився, що думає про таку ідею.

"Думаю, що це було би не зовсім мудро. Тому що не можна дестабілізувати ситуацію в країні. Країна має нормально розвиватися і за Конституцією вибори мають бути восени 2020 року. Хоча парламент може прийняти будь-яке рішення" – зазначив Садовий.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Садовий зазначив, що за свої 14 років перебування на пості мера, він хоче бачити молоді та свіжі обличчя при владі. Щодо чергового балотування у мери, то тут він заявив, що від своїх слід не відмовляється.

Нагадаємо, що місцеві вибори 2020: у "Слуги народу" назвали точну дату

Також портал Знай.ua інформував, що обираємо мера: коли на Львівщині відбудуться місцеві вибори

Також Знай.ua писав, партії отримали кошти від ЦВК, "Слузі народу" Зеленського перепало найбільше.