У Львові планують освітити до кінця року в’їзд на вулицю Хмельницького.

Про це повідомили в четвер, 24 жовтня, у Львівській міськраді.

"Львівсвітло" розпочало тендер на оновлення освітлення на вулиці Богдана Хмельницького у якому перемогло підприємство "ЛК Енерголюкс". 30 вересня з ним підписали договір на виконання робіт. Відомо, що вартість становить 13,868 млн. гривень.

Також нагадаємо, що департамент житлового господарства на інфраструктури розповів про те, що у Львові планують розпочати ремонт вулиці Курмановича.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Реконструкція вулиці на відрізку від Академіка П’ясецького до Данила Апостола запланована на кінець вересня або початок жовтня цього року.

На виконання всього проекту з реконструкції вулиці Курмановича у Львові бередбачено 71,5 мільйона гривень. Частину із зазначеної суми, а саме 36 мільйонів гривень, виділять із міського бюджету.

Нагадаємо, що львівські депутати відхилили пропозицію про безкоштовні парковки і пільгові тарифи у місті

Як повідомляв портал Знай.ua, у міській раді Львова планують розпочати реставрацію костела кармелітів босих

Також Знай.ua писав про те, що львів'янин Володимир Пелих, стверджує, що проспект Свободи у Львові надто захаращений, і пішоходам незручно користуватися тротуарами.