Департамент житлового господарства на інфраструктури розповів про те, що у Львові планують розпочати ремонт вулиці Курмановича.

Реконструкція вулиці на відрізку від Академіка П’ясецького до Данила Апостола запланована на кінець вересня або початок жовтня цього року.

Виконуючий обов'язки директора департаменту Олександр Одинець наголосив, що згідно нового плану, на даному відтинку мають замінити дорожнє покриття, облаштовати дощову каналізацію, вело-пішохідну інфраструктуру, газони, хідники, замінити водопровід, також облаштувати зовнішнє освітлення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На виконання всього проекту з реконструкції вулиці Курмановича у Львові бередбачено 71,5 мільйона гривень. Частину із зазначеної суми, а саме 36 мільйонів гривень, виділять із міського бюджету.

Нагадаємо, що львівські депутати відхилили пропозицію про безкоштовні парковки і пільгові тарифи у місті

Як повідомляв портал Знай.ua, у міській раді Львова планують розпочати реставрацію костела кармелітів босих

Також Знай.ua писав про те, що львів'янин Володимир Пелих, стверджує, що проспект Свободи у Львові надто захаращений, і пішоходам незручно користуватися тротуарами.