Весь день у Львові буде ясним, тільки вранці ненадовго небо вкрилося хмарами. Без опадів.

Температура повітря вранці підніметься до +12 градусів, а вдень повітря прогріється до +16 градусів. Така температура протримається до самого вечора, вночі опуститься до 12 градусів.

Сьогодні, буде тихо і спокійно. Бабине літо в самому розпалі. Синоптики радять насолоджуватися погожими днями, оскільки, це останні теплі вихідні перед похолоданням.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

21 жовтня вшановується пам'ять преподобного Трифона, архімандрита В'ятського, і преподобної Пелагеї. У народі цей день називали Ознобиці, і казали: "З Трифона, Пелагеї – холоднішатиме".

Здавна день 21 жовтня вважався у народній метеорології днем похолодання. Погодні прикмети радять серйозно подумати про підготовку до зими.

Нагадаємо, погода на 20 жовтня: українці поринуть в осінню казку

Як повідомляв раніше Знай.ua, погода на вихідні: бабине літо ощасливить українців по всій країні

Також Знай.ua писав про те, що стихія змусить українців припинити мріяти про Єгипет: виходьте гуляти, або гірко пошкодуєте