Американська компанія Uventex розробила для львів'ян унікальний спортивний додаток, який відтепер є у безкоштовному доступі для всіх смартфонів в App Store та Play Market. Ініціатором ідеї виступили співробітники управління молоді та спорту Львівської міської ради.

Всі витрати, які тягне за собою створення нового додатку, взяли на себе розробники з Uventex.

З допомогою мобільного додатку львів'яни матимуть доступ до розширеного пошуку спортивний секцій, шкіл та клубів, які працюють у Львові, які можна класифікувати по видах спорту та географії розташування. Також у смартфоні можна буде побачити контактну інформацію закладу та перейти на його сторінку в мережі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також у меню додатку транслюватимуться актуальні спортивні новини. Це дозволить розширити аудиторію учасників та глядачів спортивних заходів міста.

Як повідомив начальник управління молоді і спорту Антон Нікулін, в подальшому до додатку включать інформацію про всі фітнес-центри, спортзали та спортивні майданчики у місті.

Це перший та єдиний у своєму роді спортивний додаток, який стартував у Львові. У майбутньому схожі додатки створять і для інших міст України.

Сервісний інженер американської компанії Uventex Вадим Рудь наголосив: "Ця платформа була створена спеціально для Львова. Ми вирішили розпочати з цього міста, оцифрувати всю його спортивну складову. В майбутньому ця платформа міститиме як івент-менеджмент (повна автоматизація спортивних подій: реєстрація, проведення, скоринг, відеотрансляції тощо), так і студіо-менеджмент (платформа для ведення своїх студій, гуртків, їх розклад, учасники). В подальшому будемо працювати над такими додатками для інших міст України".

Нагадаємо, що оновлення дозволить економити заряд акумулятора пристрою

Як повідомляв портал Знай.ua, компанія видалила популярний додаток, яким користувалися протестуючі

Також Знай.ua писав про лайфсел: тарифи, як поповнити рахунок, оплата в роумінгу