Співробітники правоохоронних органів врятували від неадекватного покупця продавчиню квітів. Інцедент трапився в одному з торгових центрів Львова.

Про це розповіли у відділі комунікації поліції Львівської області.

До Сихівського відділку поліції надійшов виклик про невідомого чоловіка, який погрожував людині, застосовуючи зброю. Правоохоронці у складі слідчо-оперативної групи та представників інших служб негайно вирушили за вказаною адресою.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Прибувши на місце, співробітники поліції встановили, що 44-річний чоловік, який перебував у нетверезому стані, вступив в конфлікт з 40-річною продавчинею квітів. При цьому покупець дістав предмет, схожий на пістолет, та почав погрожувати жінці фізичною розправою.

Правоохоронці вилучили небезпечну зброю та скерували її на експертизу. У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.296 Кримінального Кодексу України (хуліганство).

Наразі чоловікові загрожує ув'язнення строком до п'яти років.

Нагадаємо, що під Мелітополем озброєні бандити пограбували заправку і зникли в невідомому напрямку.

Як повідомляв портал Знай.ua, в одному з парків Харкова неадекват погрожував дівчині пістолетом

Також Знай.ua писав про те, що господиня дала добро: на Хортиці застрелили двох екзотичних тварин