У одному з Рівненських відділів поліції лейтенант скоїв самогубство. Колеги припускають, що причино ю стало цькування з боку керівництва та особисті проблеми.

Як повідомляють у поліції, інцедент стався близько 4 ранку. Колеги говорять, що жодних намірів про самогубство поліцейський не виявляв.
Співробітники почули звук пострілу з закритої кімнати для затриманих. На місці вони виявили бездиханне тіло 33-річного лейтенанта, одну гільзу та табельну зброю, із якої і був зроблений постріл.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за попередньої правової кваліфікації частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України.
У поліції розглядають версію про самогубство, причиною якого стали ряд особистих негараздів. Один з колег померлого анонімно повідомив телефоном, що у поліцейського молодша дитина має ДЦП, через що померлий мав неабиякі борги. Також мало місце цькування та приниження з боку керівництва, що безпосередньо начальство заперечує.

У поліцейського залишились двоє дітей та дружина. Через півтора тижні йому мало виповнитися 34 роки.

Нагадаємо, що жахлива знахідка в каналізації шокувала Київ

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі на одній з дитячих майданчиків виявили бездиханне тіло чоловіка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що на Дніпропетровщині чоловік вистрибнув з четвертого поверху, рятуючи уявного друга.