У місті Лева з'явилася нова петиція з вимогою надати стабільні графіки курсування громадського транспорту після 23:00.

Петицію зареєстрували в Єдиній системі місцевих петицій.

Автор вимоги Данило Березюк у тексті петиції поскаржився на нестабільність руху нічних рейсів громадського транспорту у Львові. Чоловік пропонує зобов'язати автобусних перевізників та "Львівелектротранс" надати фіксовану кількість "денних" транспортних засобів, що їздитимуть до 22:00. До 23:00 кількість машин може бути зменшена наполовину.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Зрозуміло, що механізм реалізації цієї ініціативи буде доволі довгим і складним, однак вирішення даної проблеми має бути на "порядку денному" міської влади. Кожен львів'янин має бути впевненим, що зможе ввечері доїхати додому не лише на таксі, а й автобусом, тролейбусом чи трамваєм!",- зауважив Данило Березюк.

Варто зазначити, що для розгляду прохання у міській раді петиція має набрати необхідну кількість голосів, а саме 500 підписів від містян.

Нагадаємо, що у громадському транспорті Львова будуть спостерігати за пасажирами

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві сталася масштабна ДТП, переповнена маршрутка протаранила стовп.

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі хочуть обмежити права пільговиків на проїзд