Патрульні міста Львів вчора, 9 жовтня, ловили недобросовістних маршрутників, які самовільно змінювали маршрут громадського транспорту. Про це розповіли правоохоронці міста.

Працівники автозаправної станції, яка розташована на вулиці Городоцькій у Львові, звернулись до працівників поліції з проханням вплинути на водіїв громадського транспорту, які постійно порушують правила, скорочуючи дорогу через заправку.

Правоохоронці зреагували на виклик і вже через 5 хвилин патрулювання помітили маршрутника, який проїхав між бензоколонками без зупинки для заправки транспортного засобу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Патрульні наздогнали водія та, зупинивши, запросили до відділку наступного дня для розгляду справи і винесення рішення.

Загалом, за півгодинне патрулювання правохоронці помітили 5 правопорушників та усіх їх запросили до відділку.

Жоден з водіїв запрошення не проігнорував та наступного дня отримали рішення щодо порушень за ч. 3 ст. 133-1 Купап (відхилення від визначеного маршруту руху автобуса). Такі порушення передбачають адміністративну відповідальність.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську стався неприємний інцидент з водієм маршрутки та школярем, який не мав грошей на проїзд.

Як повідомляв портал Знай.ua, запорожанин побив маршрутчика прямо на проїжджій частині, криваві розбірки потрапили на відео

Також Знай.ua писав про те, що маршрутник встановив рекорд хамства