У салонах львівського громадського транспорту з'явиться ноу-хау, покликане зберігати порядок та доброчесність громадян. Мова йде про камери ввідеонагляду, які планують встановити у місцевих трамваях та тролейбусах. Відеоспостереження вже ведеться за водіями, які керують електротранспортом міста.

Про свої наміри розповіли працівники прес-служби Львівської міської ради. Новину підтвердили й співробітники "Львівелектротрансу".

"Станом на сьогодні камери відеонагляду встановлені в усіх кабінах водія. Найближчими днями очікуємо декілька комплектів відеонагляду для тестування в салонах рухомого складу. Також проводимо додаткові інструктажі з водіями та контролерами щодо дій у випадках виявлення зловмисника у громадському транспорті",- проінформували в ЛКП "Львівелектротранс".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Таке рішення виникло у зв'язку з учорашнім інцедентом, який трапився у трамваї №8. Невідомі зловмисники намагалися вкрасти у пасажирки мобільний телефон. Один з присутніх чоловіків вступився за жінку, за що отримав від зловмисників проникаюче поранення грудної клітки. Потерпілого було госпіталізовано до лікарні.

Аби розкрити всі обставини даної події та встановити особистості зловмисників, служба безпеки ЛКП "Львівелектротранс" наразі активно співпрацює зі слідчими. Також працівники підприємства просять відгукнутися очевидців даного випадку та повідомити усю необхідну інформацію на гарячу лінію 102.

Нагадаємо, що КП "Київпастранс" показало свій новий талісман — Київпастрансформера.

Як повідомляв портал Знай.ua, вОдесі люди близько двох годин переставляли з місця на місце машину жінки, яка своєю парковкою блокувала рух трамваїв.

Також Знай.ua писав про те, що водій в Запоріжжі кинув авто прямо під колеса трамвая