Львів'ян здивувати синоптики сьогодні, 16 жовтня, не зможуть, адже у області буде так само сонячно і тепло, як і в минулі дні. Тож ранок розпочнеться звичною кавою, сонячними променями і гарним настроєм, який невпинно дарує ласкава осіння погода.

Сьогодні вночі слід очікувати температури 11 градусів за Цельсієм. Небо буде зоряним.

Вранці сонце, що з'явиться на небосхилі, нагріє Львівщину до 12 градусів вище нуля, а вдень варто чекати максимальної температури 22 градуси зі знаком плюс.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

По області сьогодні, 16 жовтня, дутиме незначний південний вітер із силою подиху в 4 метри за секунду. Можливі пориви.

Цього дня вшановується пам'ять святого Діонісія Ареопагіта, єпископа Афінського. У народі цей день називали Дениса Позимового або Хлібник. Наші пращури вважали, що перший сніг за сорок днів до зими випадає, і у минулі часи цього дня насправді нерідко йшов перший сніг.

У народі вірили, що 16 жовтня на світ виходять такі собі осінні лихоманки, які гуляють світом і вражають людей. Поясненням цим прикметам є нестабільність погоди часто приводила до застудних захворювань.

Нагадаємо, що синоптики кажуть, що це перші, але не останні рекорди цьогорічної осені

Як повідомляв портал Знай.ua, якою буде погода в Україні 16 жовтня

Також Знай.ua писав про те, що ні в якому разі не можна робити в це свято, яке відзначали ще наші предки