Стало відомо про нове кадрове призначення у Львівській області. Зміни торкнулися прокуратури Львівщині, генеральним прокурором якої стала Ірина Діденко.

Про відповідне призначення сьогодні розпорядився Генеральний прокурор україни Руслан Рябошапка.

Ірина Діденко пересіла в крісло очільника прокуратури, яке до цього займав Юрій Квятківський. Його було звільнено з посади у вересні цього року поряд із прокурорами ще семи областей на підставі статтей 9 та 41 Закону України "Про прокуратуру".

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Теперішня очільниця прокуратури Львівської області Ірина Діденко має неабиякий досвід роботи у органах. З квітня 2008 року жінка працювала в прокуратурі Івано-Франківської області, а вже потім перейшла на керівні посади в Генеральній прокуратурі.

Нагадаємо, що новопризначена Наталія Харченко має великий досвід управління слідчими органами

Як повідомляв портал Знай.ua, Тарас Грень розпочав свою роботу на посаді заступника Маркіяна Мальського

Також Знай.ua писав про те, що на сайті НАЗК оприлюднено декларацію 42-річного Руслана Ковальчука як кандидата на посаду заступника міністра освіти і науки України.