Сьогодні 11 жовтня, погода у Львові подарує чудовий день. Після нічного дощу з самого ранку на небі з'явилося сонце. Хмари будуть час від часу з'являтися, проте весь день обіцяє бути теплим і по-осінньому затишним. Температура повітря +8°C зранку вдень зросте до +15°C.

У Львові спостерігатиметься понижений атмосферний тиск, в районі 749 мм рт ст, тому людям з метеочутливістю слід бути уважнішим до свого здоров'я та подбати про гарний настрій. Окрім того зранку спостерігатиметься досить висока вологість в повітрі - 80%.

Західний вітер рухатиме хмари та повітряні маси зі швидкістю 5-6 м/с. А ввечері змінить напрямок і зменшить потужність. З 18-ї години вітер дмухатиме з південного заходу.

Сьогодні опадів не обіцяють, жодна з метеостанцій не заявила про дощі, тож парасольки львівянам можна сміливо залишати вдома.

Сонце розбудило місто Лева о 7:37, а заховається за обрій о 18:43. день став коротшим, проте через це не варто сумувати, адже для гарного настрою світловий день не має жодного значення. Ловіть свою хвилю щастя!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у період настання осені багато людей відчувають виснажливу втому, яку багато хто називає депресію.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав про селянина з Франківщини, який об'їздив 130 країн.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що фанати просять у українських зірок: секс за гроші, народити дитину і змінити прізвище.