У Львові проспект Чорновола став робочим місцем для деяких дівчат. Тут можна спостерігати цікаву щоденну картину, як молоді дівчата стають навколішки перед зустрічним транспортом та просять гроші.

Виглядають юні особи досить пристойно, на безхатьків або нужденних не скидаються. Звідкіля приїхали дівчата та куди йдуть зароблені протягом дня кошти,- невідомо. Але деякі водії, переважно чоловіки, все ж таки зупиняються та допомагають заробітчанкам матеріально. Кермачі жіночої статі на таку "працю" не реагують взагалі та байдуже проїжджають повз.

Львівські чоловіки виявляються більш співчутливими та щедрими.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зазначити, що ця картина повторюється з дня на день, а молоді дівчата ходять сюди як на роботу.

Поліція поки що жодної реакції на своєрідну вуличну роботу заповзятливих дівчат не проявляла. Може, це такий собі поділ територій, або ж правоохоронці ніяких протизаконних дій у способі дівчат заробити собі на потреби не вбачає.

Нагадаємо, що кияни здивувалися дивній автівці, яка їздить вулицями Києва з пристебнутим скелетом замість пасажира

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запоріжжі щосили цвітуть каштани, мешканці роблять дивовижні фото

Також Знай.ua писав про те, що водій маршрутки у Львові "грав у перегони" з переповненим людьми салоном