У Львові переповнена маршрутка "роззулась" на повній швидкості. До чого могла привести несправність транспортного засобу,- можна тільки здогадуватися.

Як пише "Варта-1", на одній із вулиць Львова водій маршрутки вирішив пограти у "перегони" з іншим автобусом №40, але щось пішло не так і у автобусі відлетіло ліве заднє колесо.

Інцедент трапився на перехресті вулиць Стрийська-Наукова. Переповнений пасажирами автобус №30 мало не до смерті налякав людей, виконуючи випередження іншого пасажирського транспорного засобу. Водій набрав небезпечну швидкість, від якої з лівого боку автобуса відлетіло заднє колесо.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Маршрутник зміг проїхатися "на трьох ногах" ще декілька метрів, аж поки остаточно не зупинився.

Під час небезпечних маневрів львівського "шумахера" ніхто з пасажирів не постраждав, але перелякалися не на жарт майже всі присутні.

Очевидці інформують:"Їхав з такою швидкістю, що йому відірвало заднє колесо і воно полетіло аж на зустрічну смугу. Колесо відлетіло, а водій ще метрів 5-10 їхав далі".

Кермач автобуса запевняє, що транспортний засіб був у задовільному технічному стані, на що очевидці заперечують, що зовнішній вигляд автобуса говорить зовсім про інше.

Нагадаємо, що на дорогах Прикарпаття померло 33 людини внаслідок ДТП

Як повідомляв портал Знай.ua, на трасі Київ-Чоп в районі села Надетычи в Миколаївському районі, сталася аварія за участю двох мікроавтобусів.

Також Знай.ua писав про те, що на Тополі, на вул. Панікахи, затопило маршрутки: навіть салони наповнилися водою.