Старт опалювального сезону у місті Лева розпочнеться раніше, ніж зазвичай. Грітися зможуть маленькі львів'яни, які відвідують дитячі садочки та школи.

Заступник міського голови Львова з гуманітарних питань, в.о. директора департаменту гуманітарної політики Галина Слічна розповіла, що опалення розпочнеться у цю п'ятницю, 4 жовтня, через різке зниження температури.

З п'ятниці стане тепло у закладах охорони здоров’я та культури, дитячих садках і школах Львова.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У мережі "Фейсбук" Ганна Слічна написала: "Теплопостачальні підприємства будуть подавати теплову енергію на підставі письмових звернень керівників закладів освіти, охорони здоров’я та культури".

Варто зазначити, що опалювальний сезон зазвичай розпочинається присталій температурі повітря нижче 8 градусів Цельсія протягом трьох днів.

Нагадаємо, що півмільйона домогосподарств може залишитися без субсидії

Як повідомляв портал Знай.ua, в цьому році зменшаться розміри субсидій на оплату комунальних послуг

Також Знай.ua писав про те, що підготовка до опалювального сезону у Львові підходить до завершення