Старт сезону опалення у містах Новоярівськ та Новий Роздол, що на Львівщині, може опинитися під загрозою через технічні причини.

Як відомо, Новороздільська та Новояворівська ТЕЦ перебувають в управління компанії "Гарант Енерго". Договір про передачу майнових комплексів вказаних ТЕЦ був підписаний минулого року у вересні. За його умовами, за свої послуги "Гарант Енерго" повинна була отримувати щоквартально 30% від прибутку. Також з "Гарант Енерго" продовжено договір на виробництво тепла і електроенергії на двох ТЕЦ ще на один рік.

Минулого року тепло від Новороздільської та Новояворівської ТЕЦ жителям міст почали постачати з запізненням у зв'язку з технічними несправностями та відсутністю угоди про поставку газу з "Нафтогазом".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Міністр розвитку громад і територій України Альона Бабак проінформувала про стан готовності до початку опалювального сезону 2019-2020 років. Вона повідомила, що технічно готовність житлового та соціального фондів становить майже 100%, а комунальних підприємств теплоенергетики - на усі 100%.

Але для старту постачання опалення в помешкання неоюхідна стала протягом трьох днів температура повітря нижче 8 градусів Цельсія.

Нагадаємо, що у цьому році значно зростуть ціни на тепло та воду для львів'ян

Як повідомляв портал Знай.ua, старт опалювального сезону у місті Лева розпочнеться раніше, ніж зазвичай.

Також Знай.ua писав про те, що півмільйона домогосподарств може залишитися без субсидії