Жителі Нового Роздолу, що на Львівщині, вийшли на багаточисельний мітинг через загрозу зриву опалювального сезону, який вчасно на Львівщині точно не розпочнеться.

Наразі місцеві мешканці готуються штурмувати не лише , а й перекривати рух транспорту на міжнародній трасі "Київ-Чоп" у Розвадові.

Справа в тому, що Новороздільська та Новояворівська ТЕЦ перебувають в управління компанії "Гарант Енерго". Договір про передачу майнових комплексів вказаних ТЕЦ був підписаний минулого року у вересні. Зараз працівники ТЕЦ абсолютно не підготували мережі до опалювального сезону через технічні проблеми.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Анатолій Шалаєв, депутат Новороздільської міської ради, розповів про головну мету акції протесту, яка відбулась у Нововму Роздолі. Протестуючі намагались привернути увагу всіх владних органів до проблеми, яка постала перед жителями області. Він повідомив, що тепломережа абсолютно не готова до опалювального сезону, що мав розпочатися вже на днях через значне зниження температури.

Нагадаємо, що у цьому році значно зростуть ціни на тепло та воду для львів'ян

Як повідомляв портал Знай.ua, ДТЕК ігнорує можливість закупівлі дешевшої європейської електроенергії

Також Знай.ua писав про те, що старт опалювального сезону у місті Лева розпочнеться раніше, ніж зазвичай.