У Львові Галдицький районний суд оштрафував чоловіка, який в липні залишив собаку в замкнені машині в той час, як на дворі була сильна спека, повідомляє портал “Zahid.net”.

Як повідомляється, перехожі, помітивши собаку, яка майже не рухалась, викликали правоохоронців. Остання, для того, щоб врятувати тварину, були змушені вибити скло. Сам водій пояснив, що віз собаку зі Львова до Бурштина на прохання знайомого, але мав ще заїхати на ринок, але каже, що залишив собаку не більше, ніж на годину.

собака
собака

Проте суд вирішив, що тварина могла померти та присудив чоловіку штраф у розмірі 3,4 тисячі гривень та сплату 384 гривень судового збору.

Нагадуємо, що днями в одному з ресторанів Львівщини сталось масове отруєння — четверо людей потрапили до лікарні.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, на Харківщині за цей рік зафіксували майже 30 випадків захворювання на сказ

Також Знай.ua писав про те, що експортоване з Польщі куряче філе містить сальмонелу, повідомляє Держпродспоживслужба у Вінницькій області.