Міністерство оборони України проінформувало про чемпіонат ЗСУ серед вищих військових навчальних закладів з воєнізованого кросу, який проходив на Львівщині.

Курсантка зі львівщини, яка навчається у Національній академії сухопутних військ, завоювала першість серед жінок у особистому заліку. Марія Білинська показала найкращий результат та з великим відривом перемогла своїх суперниць.

Чемпіонат проходив у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ. До участі у змаганнях були долучені збірні команди з восьми вищих військових навчальних закладів України, кожна з яких мала по 10 представників.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Учасники чемпіонату повинні були подолати дистанцію у 3 кілометри по пересіченій місцевості, вражаючи представлені мішені з автомата Калашникова АК-74 та метаючи дві навчальні гранати на дальність.

Жінки мали кинути гранату на 15 метрів, чоловіки - на 35 метрів. У разі невдалої спроби призначався штрафний час.

Нагадаємо, що представників російського спецназу виявили в Норвегії

Як повідомляв портал Знай.ua, нового чотирилапого військовослужбовця волонтери знайшли у хащах

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський зазначив вражаючий рівень підготовки українських фахівців