Нещодавно до лав нацгвардії Львівщини потрапив незвичайний службовець: новачка підібрали просто з вулиці. Мова йде про собаку, який з хатнього улюбленця перетворився на військовослужбовця зі сталевим характером.

Пса знайшли прив'язаним в хащах небайдужі та одразу повідомили про знахідку волонтерів. Але собака виявився не з простих та три дні не підпускав до себе людей. Тож волонтери звернулися до працівників притулку для тварин, які абрали чотирилапого на реабілітацію та почали активні пошуки хазяїв собаки.

Виявилося, що ті виїхали за кордон та залишили улюбленця знайомим. Так пес опинився на вулиці.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про оголошення дізналися у національній гвардії Львівщини. Ті віддали безхатька на навчання кінологам, де пес вчиться елементарним командам. У собаки - сильний та норовливий характер, проте він вже робить деякі успіхі у навчанні. Для Томмі зробили виключення, адже зазвичай на службу беруть породистих собак зі спеціалізованих розплідників.

Нагадаємо, що дослідники розкрили таємницю плям на тілі жирафів

Як повідомляв портал Знай.ua, у Вінниці, в паркових зонах, встановили вбиральні для собак.

Також Знай.ua писав про те, що у Львові пройде урочиста зустріч захисників