Поліція взялася за лікарів Червоноградської лікарні, які допустили смерть 20-річного курсанта Академії сухопутних військ Імені. Петра Сагайдачного Юрія П'янила. Молодий хлопець помер в результаті бійки в нічному клубі.

Цю інформацію повідомляє Zaxid.net.

Вдова П'янила Христина заявила, що медпрацівники неоперативно рятували життя її чоловіка, адже після побиття він провів на каталці в коридорі близько шести годин. Дівчина зазначила, що лікарі навіть не спромоглися викликати поліцію.

Коли курсант прокинувся о 10 ранку, закривавленим його відпустили додому. Пізніше дружина наполягла на його поверненні до лікарні, через сильну головну біль.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Які тільки діагнози лікарі йому не ставили у П'янило виявили струс, то черепно-мозкову травму і навіть набряк мозку. Курсанту ставили даремні крапельниці, в той час, коли йому терміново потрібна була операція. Більш того, Христина розповіла, що медики Червоноградської лікарні не викликали лікарів з військового шпиталю, хоча знали, що він курсант.

Вдова назвала поліцейським ім'я хлопця, який побив її чоловіка в нічному закладі - ним виявився якийсь Богдан Лешко. Камери відеоспостереження допомогли встановити його особу.

Нагадаємо, що на Львівщині у лікарні помер курсант з Червонограда, якого в серпні жорстоко побили в нічному клубі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Харківський Кадетський корпус вперше зарахував на навчання дівчат.

Також Знай.uа писав про те, що Василь Виконский розігнав протестуючих на Львівщині.