У дитячих музичних закладах Львівщини бракує музичних інструментів. Хоча міські ради намагаються покрити нестачу найнеобхіднішого інвентарю для учнів музичних шкіл області, але без додаткового фінансування не обійтися.

Цікавий заклик до рішення даної проблеми озвучили у прес-службі Львівської міської ради. Місцевим підприємцям запропонували надати матеріальну допомогу для закупівлі бандур дітям, які навчаються у музичних школах Львова. Музичні інструменти, які пропонують купути, виробляє місцева фабрика музичних інструментів "Трембіта".

У мерії вже виділили кошти на закупівлю 15 бандур. Таким чином тут підтримують не лише діток, яким бракує базового інвентарю для навчання, а й місцевого виробника.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Тож Львівська міська рада просить місцевих підприємців не стояти осторонь, а допомогти в закупівлі ще 15 таких музичних інструментів, які залишлись на фабриці.

Імена меценатів, які візьмуть участь у програмі з допомоги мистецьким закладам, будуть викарбовані з тильного боку придбаних бандур.

Нагадаємо, що у Міністерстві освіти і науки України розповіли про п’ять найбільш важливих напрямків у подальшому реформуванні освіти.

Як повідомляв портал Знай.ua, Новосад заявила, що держзамовлення у виші - це радянський рудимент

Також Знай.ua писав про те, що у Калуському ліцеї так і не добудували спортзал