Цього року зима планує завітати доЛьвова набагато раніше звичного часу. Синоптики попередили, що вже цієї неділі, 6 жовтня, очікується перший снігопад.

Метеорологічні служби інформують, що 5 жовтня львів'яни ще зможуть трошки погрітися, адже температура повітря, за прогнозами синоптиків, складе 12 градусів вище нуля. Місцями по області пройдть дощі та зливи. А вже в ніч на неділю стовбчик термометра опуститься до 5 градусів Цельсія. Такі дані оприлюднили сайти AccuWeather та Pogoda.onet.pl.

Недільний день може принести мороз у мінус 2 градуси, сніг або крижана крупа.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На таких погодних сервісах як Синоптик, Гісметео та Метеопрог про сніг та мороз жодної інформації не вказано. Спрогнозовані лише дощі, які пройдуть Львівщиною.

У будь-якому випадку львів'нам варто починати готуватися до холодів, які невдовзі накриють Львівську область, та не нехтувати теплими шапками та одягом, адже через погодні примхи значно підвищується можливість захворіти.

Нагадаємо, що на Покрову згадують Царгород та запорожців, вітають військових, шукають наречених та чекають на весілля

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові 4 жовтня погода буде вологою, а під вечір пуститься сильний дощ.

Також Знай.ua писав про те, що над Вінницею 4 жовтня весь день тяжітимуть хмари, нічний дощ закінчився до ранку.