Після славнозвісних відвідин магазіркою Голівуду Томом Крузом України соціальними мережами ширяться фотографії з героєм американських екшенів. Починаючи від президента Володимира Зеленського, Том Круз встиг сфотографуватися навіть із персоналом та директоркою одного з одеських ресторанів.

Мер міста Львів також не став осторонь і зробив життєрадісне селфі разом із зіркою та дружиною Катериною. Відповідне фото очільник Львова опублікував на своїй сторінці у мережі "Фейсбук". Андрій Садовий додав до світлини жартівливий допис : Tom Cruise у Львові, отже буде кіно P.S. львівське метро не знайшов, тому прийшов до нас на балкон".

На фото очільник міста та його дружина виглядають щасливими і зачарованими харизмою актора.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Андрій садовий пишається, що зірка такого маштабу зазирнула на балкон до мера міста. Актор розмовляв і з його дружиною Катериною, яка, судячі зі світлин, розтанула від чарівності Тома.

Під дописом і світлиною, що опублікував Садовий, з'явилися цікаві коментарі, які залишили містяни. Дехто пише, що метро у Львові ще можна збудувати, а інший написав:"Львівське метро - mission impossible?", ще один коментар: "Метро у Львові немає, зате є запаяна кава у Львівській копальні і Криївка)", а також слова про дружину мера: "Яка щаслива п. Катерина ! Супер!".

Так що тепер, після таких феєричних відвідин міста зіркою світової величини львів'яни з нетерпінням чекатимуть початку зйомок нового фільму з Томом Крузом.

Нагадаємо, що в Україні з'явилися нові стандарти публічних послуг, а Том Круз виявився засланим шпигуном

Як повідомляв портал Знай.ua, в американській сатиричній телевізійній програмі "The Daily Show" посміялися над візитом актора Тома Круза в Україну.

Також Знай.ua писав про те, що у мережі з'явилася фотожаба з Андрієм Богданом