Понеділок 30 вересня відзначився грандіозною подією, адже до України прилетіла мегазірка голівудських екшенів та талановитий актор Том Круз.

Спочатку його помітили у Київському метрополітені, куди актор спустився, аби роздивитися станцію "Золоті ворота".

Потім вияснилось, що Том Круз відгукнувся на запрошення президента Володимира Зеленського, який на своїй сторінці у мережі Facebook написав: "Радію, що Україна починає залучати зірок світового кіно. Сподіваюся, закон про компенсації іноземним кіновиробникам, нещодавно прийнятий парламентом, дійсно відкриє для світового кіно двері України. Впевнений, що ця місія здійсненна!".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Зеленський зустрічався з актором на Банковій, аби показати локації для зйомок фільму: "сучасні урбаністичні пейзажі, старе місто, залишки радянського минулого, тихі і затишні хутора, фантастичні мальовничі пейзажі".

Актор також відвідав Одессу, куди, ймовірно, прилетів, аби оглянути легендарне українське місто. ВІдомо, що Том Круз зайшов пообідати до одного з одеських ресторанів, що знаходиться на Грецькій вулиці.

З голівудською зіркою змогла сфотографуватися директорка БФ "Холидейз" Олена Орлова. Відповідні фото вона виклала в мережі Фейсбук на своїй стрінці.

Свою подорож Україною легенда світового кінематографа продовжує у Львові, куди актор відправився одразу після ланчу.

О 13:45 особистий літак Тома Круза Gulfstream 4 приземлився у Львівському аеропорту, звідки він відправився на площу Ринок, аби зустрітися з мером Львова Андрієм Садовим.

Тож львів'янам варто бути напоготові, адже не кожного дня на вулиці можна зустріти зірку світового маштабу.

Нагадаємо, що голівудська зірка і продюсер Том Круз, який шокував українців у метро в Києві зараз перебуває в Одесі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кличко з Крузом у Києві покаталися на вертольоті і оглянули мости

Також Знай.ua писав про те, що на жарт Зеленського всі присутні відреагували дзвінким сміхом