До яких тільки хитрощів не вдаються українці, аби зберегти копієчку у власному гаманці та обдурити прцівників митної служби.

Цього разу хитромудрий план одного з мешканців Львова розкрили митники пункту пропуску "Краківець" на Львівщині. Там 1 жовтня затримали українця, який намагався провезти через зону спрощеного митного контролю "зелений коридор" молочні та м'ясні продукти, які були сховані у подвійній підлозі автіки.

Прикордонники вияснили, що порушнику 20 років, а поглиблений обшук вони провели, маючі попередню інформацію про наміри водія проігнорувати обов'язкове декларування товарів.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Співробітники митної служби вилучили з автомобіля "Рено" понад 500 літрів молока, 120 кг м’ясних виробів та майже 60 кг сиру і йогуртів.

За вчинене правопорушення водієві загрожує відповідальність.

Нагадаємо, що на контрабанді попалася львів'янка, яка намагалася автомобілем провезти цінне хутро у великій кількості через спрощену систему проходження митного контролю "зелений коридор".

Як повідомляв портал Знай.ua, працівники львівської митниці затримали водія, який намагався провести червону ікру у великих кількостях через кордон.

Також Знай.ua писав про те, що на львівській митниці затримали партію брендового одягу, який був схований у мішках з речами, що були у вжитку