У Львові з'явилась петиція від небайдужого жителя міста Андрія Волинця, який просить владу міста втрутитись у справи шкільних їдалень та заборонити продаж снеків, чипсів та вафель, мотивуючи це їх шкідливими якостями.

Як зазначив автор петиції, яку було опубліковано 30 вересня, така їжа наносить непоправну шкоду дитячому організму. Андрій Волинець наголосив, що вчителі та керівники учбових закладів не звертають уваги на проблему, що існує майже в усіх школах. Більше того, він висловив припущення, що продаж чіпсів учням приносить непоганий дохід керівництву львівських шкіл.

"Невже вам байдуже, як повільно отруюють наших з вами дітей? Міська рада має заборонити продаж такої продукції, а також зобов’язати школи погоджувати асортимент продукції шкільних їдалень, контролюючи при цьому якість дитячого харчування",- звернувся Андрій Волинець до львів'ян та влади міста.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Аби петицію змогли розглянути у міській раді, вона має зібрати 500 голосів. Наразі їх вже 24.

До кінця збору підписів залишилось ще 59 днів, тому у львів'ян ще є час проявити свою небайдужість до поставленого питання.

Нагадаємо, що на Двірцевій площі у Львові ведуть будівництво чотирьохповерхового готелю

Як повідомляв портал Знай.ua, у вінницькому "Особливому театрі" акторами стали діти з синдромом Дауна та аутизмом.

Також Знай.ua писав про те, що у їдальні Львівської облради депутатам пропонують смачні та недорогі страви