Завтра, 1 жовтня, львів'ян запрошують на урочисту зустріч військовослужбовців 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Бійці повернуться із зони бойових дій на сході країни на своє постійне місце дислокації.

Зустріч військових розпочнеться ходою колони військових від місця розташування 24-ї окремої механізованої бригади о 9:00. Маршрут стартує з вулиці Івана Хрестителя через вулицю Святоюрську на площу Ринок, де о 10:00 біля пам'ятника Тарасу Шевченку пройде офіційна частина.

24-ї окрема механізована бригада імені короля Данила - це військове з'єднання механізованих військ у складі Сухопутних військ Збройних сил України. Перебуває у складі оперативного командування "Захід" та базуєтьсяу місті Яворів Львівської області.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що усіх львів'ян запрошують на офіційну зустріч військовослужбовців, що повернулись додому

Як повідомляв портал Знай.ua, 25-й член екіпажу захопленого українського буксира Яни Капу собака Джессі нарешті зустрілася зі звільненими моряками.

Також Знай.ua писав про те, що український режисер Олег Сенцов, який 7 вересня повернувся на батьківщину з російського полону заявив, що давав свідчення про тортури в полоні для Гаазького трибуналу.