На львів'ян чекає повернення військовослужбовців із зони бойових дій.

У зв'язку з цією подією буде організована офіційна урочиста зустріч бійців, до якої закликають долучитися й усіх небайдужих містян.

Урочисте привітання військовослужбовців 24 окремої механізованої бригади ім. короля Данила відбудеться 1 жовтня у місті Яворів Львівської області. Цю новину повідомили у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій, де також розповіли про офіційну програму заходу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

О 09:00 від місця розташування 24 окремої механізованої бригади ім. короля Данила від вулиці Івана Хрестителя по вулиці Святоюрській до площі Ринок прослідує колона військових, яка зупиниться біля пам'ятника Т.Шевченку, де о 10:00 пройде офіційна зустріч військових, що повернулися із зони бойових дій.

Нагадаємо, що розвідка Міноборони України доповіла про ворожі диверсійні групи

Як повідомляв портал Знай.ua, 23 вересня, на просторах інтернету з'явилися фотографії "руїн" на території тимчасово окупованого бойовиками Донбасі.

Також Знай.ua писав про те, що українські військові провели німецький тест стабілізатора гармати танка Т-64БВ.