Очільник міста Львів Андрій Садовий сповістив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук про роботу "Веселого автобуса", який працює у Львові вже понад місяць.

Основною роботою "Веселого автобуса" є допомога людям, які не мають даху над головою та звичних для пересічного жителя міста комфортних умов.

Тут миють безхатьків та допомагають їм із чистим одягом.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Веселий автобус» продовжує працювати для людей, які живуть на вулиці і не мають де отримати санітарно-гігієнічні послуги. Знову їдемо митися.

Дякую спільноті отців-альбертинців за допомогу!",- написав Андрій Садовий.

"Веселий автобус" відкрили ще в серпні. Тоді мер Львова публікував фотозвіт перевтілення безхатьків "до" та "після" миття. Також людей перевдягали і годували.

Нагадаємо, що мер міста Львова Андрій Садовий виклав на своїй сторінці у мережі Фейсбук фотографію безхатченка після перевдягання у "веселому автобусі".

Як повідомляв портал Знай.ua, очільник міста Львова Андрій Садовий зініціював запуск програми по допомозі безхатькам.

Також Знай.ua писав про те, що у мерії Львова розповіли про плани на 2020 рік щодо дитячих закладів міста