Сьогодні, 25 вересня, Головне управління поліції у Львівській області повідомило про арешт 25-річного чоловіка, який побив 20-річного курсанта з Червонограда у одному з нічних клубів на Львівщині, що призвело до смерті останнього.

В ніч з 11 на 12 серпня 25 річний житель Волинської області наніс тілесні ушкодження 20-річному Юрію П’янилу, з яким у нього виник конфлікт у нічному клубі "Вілма". Після побиття молодий чоловіка було госпіталізовано до місцевої лікарні. Лікарі робили все можливе, аби врятувати курсанта, але 22 вересня юнак помер від нанесених травм.

За фактом побиття у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – до восьми років позбавлення волі. Після смерті курсанта співробітники правоохоронних органів перекваліфікували кримінальне провадження та повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тепер 25-річному чоловікові загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наразі його взяли під варту та пповодять досудове розслідування справи.

Нагадаємо, що на Львівщині у лікарні помер курсант із Червонограда, якого в серпні жорстоко побили в нічному клубі

Як повідомляв портал Знай.ua, Харківський Кадетський корпус вперше зарахував на навчання дівчат

Також Знай.ua писав про те, що Василь Віконський розігнав протестувальників на Львівщині