Львівська обласна державна адміністрація поповнилась новим заступником, якого сьогодні, 17 вересня, представив губернатор Львівщини Маркіян Мальський. Ним став молодий 28-річний підприємець Юрій Холод.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Ще в липні Юрій Холод задекларував свої доходи. Йому належить частка прав на ТзОВ "АТ Букова Гора". Торік від підприємницької діяльності посадовець отримав 1,3 млн грн доходу. Новий заступник голови ЛОДА зареєстрував 1,3 млн грн, 35 тис. доларів США та 15 тис. євро готівки.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Також відомо, що посадовець є власником двох автомобілів BMW 520і/F10 2016 року випуску, вартістю понад 1 млн грн від ТзОВ "Ромус-Поліграф", і SMART MC 01 2002 року випуску.

Юрій Холод зареєстрований у Рудному, в сімейному житловому будинку на 500 "квадратів", та має право користування квартирою у Львові, площею 51 кв. м. На Юрія Холода також зареєстровано дві недобудовані квартири у Львові, площею 83,3 та 79,90 кв. м.

Нагадаємо, що на сайті НАЗК оприлюднено декларацію 42-річного Руслана Ковальчука як кандидата на посаду заступника міністра освіти і науки України.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям розповіли усе про нового міністра юстиції

Також Знай.ua писав про те, що Верховна Рада зареєструвала дивний проект - бюдлт. Саме така назва значиться в документі, опублікованому на сайті ВР.