Резонансний силовий розгін протестувальників на станції Соснівка на Львівщині прокоментував глава громадської ради при Львівській ОДА Андрій Болюбаш.

Він висловив глибоке обурення діями правоохоронців, які приїхали на місце проведення акції протесту та силою розігнали мирне населення, серед якого, до речі, були діти та жінки.

"У суботу Спецпідрозділ Нацполіціі на київських номерах, без будь-яких нашивок, приїхав і почали бити дітей і жінок. Щоб ви розуміли, жінку вдарили три рази в ніс, а потім камінням закидали",- наголосив Андрій Болюбаш.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також голова громадської ради висловив розуміння до позиції самих протестувальників, які ще з початку вересня блокували вагони з російським вугіллям на Львівщині.

"Ці вагони безпосередньо прийшли з країни-агресора, а потім були цинічно розмитнені. Замовником є будівельна компанія, яка розташована в Одесі. Зрозуміло, що торгують на крові наших героїв. Позиція адекватна. Заблоковано всі вагони. Необхідно повернути їх туди, звідки вони приїхали",- сказав Андрій Болюбаш.

Нагадаємо, що під час наради у Львівській обласній державній адміністрації до зали увірвалися 50 протестувальників

Як повідомляв портал Знай.ua, Василь Віконський розігнав протестувальників на Львівщині

Також Знай.ua писав про те, що на Львівщині водії вимагають дозволів на транспортні перевезення