У соціальних мережах розповсюдилось неправдиве повідомлення про те, що у Брюховичах на Львівщині автобус збив на смерть людину. У прес-службі ЛК АТП - 1 інформацію про смертельну дорожньо-транспортну пригоду дещо спростовують.

Як повідомили у прес-службі, аварія дійсно сталася сьогодні вранці, 23 вересня, але чоловік, якого ніби-то збив пасажирський автобус, вже був мертвий.

Заступник директора ЛК АТП №1 Олександр Струтинський пояснює, що свідки бачили нерухомого чоловіка на проїжджій частині.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Директор ЛК АТП №1 Орест Хамула прояснив ситуацію тим, що пошкоджень на обшивці транспортного засобу не виявлено, тому говорити про вину водія автобуса немає потреби.

Як повідомив сам кермач пасажирського транспорту, він помітив на дорозі нерухомого чоловіка на погано освітленій ділянці та застосував екстренне гальмування транспортного засобу. Мертвий чоловік опинився поміж колесами автобуса.

Наразі слідчі встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди та причини перебування на дорозі мертвої людини.

Нагадаємо, що на Одещині авомобіль швидкої допомоги заглох, коли приїхав на виклик.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі відбулося смертельне ДТП, два автомобілі зіткнулися лоб в лоб.

Також Знай.ua писав про те, що на трасі Київ-Чоп сталася смертельна ДТП, зіткнулися вантажівка і автобус.