Працівники фірми ТОВ "АЛЬТБУД ЛВ" виконують ремонтні роботи на вулиці Чупринки, 59 та вулиці Горбчевського. Там проводять капітальний ремонт подвір’їв з влаштуванням виїзду на вулицю Чупринки. Кошти виділили з міського бюджету. Йдеться про 1 млн 130 тисяч гривень. Про це повідомляє голова Франківської районної адміністрації, яка і є замовником даних робіт, Орест Тимчишин.

Він говорить про поліпшення умов для виїзду з цих двох будинків, який наразі здійснюється через тротуар поблизу дитячого поліклінічного відділення комунальної 5-тої міської лікарні на Чупринки, 61. "Станом на зараз біля тих будинків повністю змінюють тверде покриття, змінюють тротуари на бетонну плитку, також проведуть благоустрій дитячого майданчику і досадять 70 кущів і дерев. Для того, аби зробити там повноцінний заїзд, один МАФ вже перенесли, інший припинив свою діяльність",- коментує голова адміністрації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Орест Тимчишин говорить, що наступним кроком буде вирішення питання з широким тротуаром біля поліклініки, де паркуються таксисти та відвідувачі поліклініки.

Нагадаємо, що у Львові виготовили туристичні вказівники з невірним перекладом на англійську мову

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові йде збір підписів на розчищення проспекту Свободи

Також Знай.ua писав про те, що жителі опублікували світлини, на яких видно, як вода залила проїжджу частину однієї з вулиць Львова.