У Львові дівчина не могла вибратися зі своєї картири, тож довнлося викликати рятувальників.

У прес-центрі Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області повідомили, що да рятувальної служби міста надійшов виклик від жінки, яка застрягла у своєму помешканні на цілих чотири дні. Справа в тому, що жінка протягом чотирьох днів не могла відкрити двері своєї квартири.

"Прибувши на місце, рятувальники за допомогою колінчастого автомобільного підйомника потрапили на балкон квартири, зняли дівчину і спустили її вниз. Дівчину 1994 року народження було передано працівникам поліції. Як повідомила потерпіла, вона четверо діб була закрита в квартирі",- говорять у прес-центрі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поліція з'ясовувала обставини події. Дівчина не постраждала та медичної допомоги не потребувала.

Нагадаємо, що в Одесі в ДТП на трамвайних коліях зіткнулися дві іномарки – BMW і Infiniti.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Соборному районі Дніпра загорілася квартира в багатоповерхівці, є жертви.

Також Знай.ua писав про те, що пожежа в гуртожитку на Курській: багатодітна сім'я залишилася на вулиці, згоріли всі речі та документи.