У Львові створили петицію, згідно якої містяни просять обмежити рух транспорту в часи пік на ділянці трамвая №8 від Академії мистецтв до площі Соборної.

Автор петиції, Євгенія Петрова, мотивує дане прохання тим, що мешканці міста, які добираються на роботу цим трамваєм, вимушені годинами маринуватися в громадському транспорті через постійні пробки, які створюють приватні автомобілі.

"Кожен день тисячі людей витрачають годину або два свого життя в пробках, які починаються від Академії мистецтв і до площі Соборної. Це тисячі годин, які можна перевести в гроші, відповідно, — у рівні життя громадян нашого міста. Пропонуємо заборонити їздити автомобілям у час 08: 00-10: 00 і 17: 00-19: 00 год. по ділянці Академія мистецтв площа Соборна і таким чином реально зробити пріоритет громадського транспорту на цій території",- пише Євгенія Петрова.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Збір підписів триватиме до листопада. Аби міська рада могла розглянути дане прохання, петиція має набрати 500 електронних голосів.

Нагадаємо, що питання проїзду школярів у дні навчання увесь час турбує львівських батьків.

Як повідомляв портал Знай.ua, у патрульній поліції Львова надали звіт про найбезпечніші вулиці, на яких найчастіше відбуваються дорожньо-транспортні пригоди за участі пішоходів.

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі люди просять запустити автобуси: маршрутки не зупиняються, доводиться ходити пішки.