Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

18 червня до влади Львова була подана петиція про створення у місті крематорію. Згідно тексту петиції пропонувалося відкрити у Львові крематорій як альтернативу традиційному похованню через збільшення населення і, відповідно, померлих.

Автор документу Андрій ходань зазначив: " Наявні в місті кладовища переповнені, площі, які вони займають, використовують неефективно. На кладовищах процвітає тіньовий бізнес продажу місць. Багато могил покинуті або недоглянуті. Натомість будівництво пам'ятників та гробівців занадто дороге для пересічних львів'ян".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У петиції також наголошувалось на тому, щокремація полегшить львів'янам догляд за похованнями та зменшить їх площу.

Станом на сьогодняшній день, 14 серпня, петиція набрала 502 голоси і тепер влада міста зобов'язана прийняти відповідне рішення.

Нагадаємо, що російський священик розповів про розмову з Чарльзом Дарвіном і його каяття

Як повідомляв портал Знай.ua, українці надовго запам'ятали одіозну першу леді й дружину президента-втікача Віктора Януковича Людмилу.

Також Знай.ua писав про те, що у Одесі зсув, що знаходиться в районі Санжейки назавжди видозмінив прибережний ландшафт.