Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, 16 вересня до Самбірського відділу поліції близько 2:00 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду та стрілянину.

Телефонував 27 річний чоловік, який поскаржився на людину, що користувалася невідомою зброєю. Патрульні негайно виїхали на виклик. На місці інцеденту вони з'ясували, що між кермачами автомобілів Toyota та BMW, які втрапили в незначну дорожньо-транспортну пригоду, стався конфлікт, у ході якого 32-річний опонент заявника вихопив зброю та зробив декілька пострілів у повітря.

Як встановили співробітники правоохоронних органів, предмет, з якого здійснювалися постріли, був схожий на шумовий пістолет "Екол" . Поліцейські вилучили зброю та скерували її на експертне дослідження.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Да даним фактом у правоохоронних органах відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, що на Окружній дорозі Харкова невідомі обстріляли легковик Toyota

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харківській області ревнощі та спиртне довели двох братів до різанини

Також Знай.ua писав про те, що сьогодні вранці в Голосіївському районі Києва невідомий відкрив стрілянину в тролейбусі.