Мукачево з'єднають із Львовом швидкісним потягом.

У прес-службі Львівської залізниці повідомили, що зі Львова запустять новий швидкісний потяг до Мукачево. Новий рейс курсуватиме вже з 15 вересня.

"З метою поліпшення приміського сполучення між обласним центром та населеними пунктами Львівщини та Закарпаття Львівська залізниця вводить курсування швидкісного приміського поїзда сполученням Львів - Мукачево - Львів",- говорять у повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Поїзд "Львів-Мукачево" під №7001/7002 буде курсувати кожної неділі та робитиме зупинки на станціях Пустомити, Миколаїв-Дністер., Стрий, Сколе, Гребенів, Тухля, Славське, Лавочне, Бескид, Скотарське, Воловець, Свалява, Карпати.

Відправлення зі Львова буде здійснюватися о 07:42, а до кінцевої станції прибуде об 11:50. Зворотній рейс буде відправлятися в той же день о 15:56 і прибуватиме до міста Лева о 20:07.

Нагадаємо, що відома авіакомпанія-лоукостер Wizz Air збільшила ціни на ряд послуг.

Як повідомляв портал Знай.ua, RegioJet планувала запустити до України новий залізничний рейс, який буде сполучати Львівщину і Прагу.

Також Знай.ua писав про те, що авіакомпанія-лоукостер WizzAir анонсувала новий рейс з Харкова до Будапешта