У Львові в аварійному стані знаходиться стіна на вулиці Міжгірній, яка виконує важливу функцію: підтримує електромережні блоки.

Як повідомляють у інтернет-мережі "Facebook" на сторінці "Гірячої лінії міста", у місті Львів тріснула стіна, яка тримає ділянку на вулиці Міжгірній у Львові, на якій знаходяться електромережні блоки.

Новина з'явилась сьогодні. Було опубліковано світлину з місця, де знаходиться аваріна будова. До публікації додали допис "Одразу під стіною знаходяться сходи, якими ми щодня виходимо на вулицю Ніщинського. До кого з тим звертатися? Воно має всі шанси звалитися комусь на голову".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Людям варто з великою обережністю ходити в цьому місці та пильнувати своїх дітей, поки влада зможе звернути свою увагу на проблемну ділянку.

Нагадаємо, що одна з місцевих жительок опублікувала на своїй сторінці у Фейсбук світлину, яка засвідчує поверхневий "ремонт" величезної тріщини на одному з будинків.

Як повідомляв портал Знай.ua, міст на Стрийській у Львові потребує негайного ремонту

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі будуть ретельно стежити за технічним станом автопарку перевізників.