Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові проходив тендер на поточний ремонт шатрової покрівлі будинку на вул. Магазиновій, 4, який оголосила Залізнична районна адміністрація. Головними конкурентами на торгах були Володимир Корчинський, приватний підприємець та ТОВ "Крона-Мах". У тендері перемогли останні. Їх ціна на поточний ремонт склала на 14 тисяч гривень менше, ніж у підприємця. Загальною ціною ремонтних робіт стало 539 тисяч гривень.

Але, що найцікавіше, сам приватний підприємець працює економістом конкурентної фірми. Про це свідчить довідка 1ДФ за другий квартал 2019 року, надана на поточні торги. А також – минулорічна довідка про працівників. Крім того, у довідці про матеріально-технічну базу, поданій на інші торги, Корчинський вказав, що орендує техніку в цієї компанії.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Одже, зароблені кошти за ремонт будинку, який мають завершити до кінця року, можуть покласти до кишень обидва "конкуренти".

Фірма «Крона-Мах» зареєстрована 2005 року у Львові. Її власниками є Ярослава та Андрій Кравчишини. Протягом 2018-2019 років підприємство отримало замовлень на 5,6 млн грн.

Володимир Корчинський веде підприємницьку діяльність з 2018 року, зареєстрований у Львові. З того часу він отримав підрядів на 3,8 млн грн, переважно за прямими угодами.

Це вже не перша боротьба учасників за тендер. У квітні 2019 року на майже 200-тисячному тендері також перемогла "Крона-Мах".

Нагадаємо, що у Івано-Франківській області збудують свиноферму на чужій землі

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові мешканців нового будинку знов ошукав скандальний забудовник

Також Знай.ua писав про те, що на Львівщині розслідують справу про завищені ціни на шкільні меблі