Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА повідомив, що вчора, 28 серпня, на Львівщині сталась маштабна ДТП, внаслідок якої постраждали семеро людей.
Аварія сталася вчора, 28 серпня, на трасі Львів-Краківець поблизу села Підрясне. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди було пошкоджено три автомобілі.

За попередніми даними, рухаючись по дорожньому полотну, легковик Mercedes S320, за кермом якого перебувала жінка 1984 року народження, вилетів на зустрічну смугу та врізався у два автомобілі – Fiat Doblo та Kia Karnaval.

За кермом Fiat Doblo перебував житель Хмельницької області 1972 року народження, Kia Karnaval керував мешканець Яворівського району 1993 року народження.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Через необережність водія Mercedes постраждали семеро осіб, серед яких було троє дітей 2010 та 2011 року народження. Усі постраждалі отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Їх було негайно госпіталізовано каретами швидкої допомоги.

У поліції відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, що знайдено лист принцеси Діани, написаний перед смертю

Як повідомляв портал Знай.ua, поліція Львова розшукує водія, який утік з місця події

Також Знай.ua писав про те, що через скоєну ДТП водію загрожує до трьох років ув'язнення