Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Поліція досі шукає зухвалого водія, який збив дітей та втік з місця аварії.

Як раніше вже писав Знай.ua, 26 серпня у Львові на перехресті вулиць Стуса-Шептицького водій легковика скоїв наїзд на дівчат 12 та 14 років та щез з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Првоохоронці намагаються встановити місцезнаходження водія та автомобіль, яким він керував.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання за цією статтею - до трьох років позбавлення волі, а також позбавлення права керувати транспортними засобами на такий же термін.

Поліція Львівської області просить про допомогу у даній справі: " Всіх, кому щось відомо про автомобіль або його водія, просимо зголоситися на оперативну лінію «102». Після аварії дівчат обстежили медики та відпустили додому. Дітям 12 та 14 років".

Нагадаємо, що винуватцем ДТП у Дніпрі став водій автомобіля, в якому перебували діти

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі кабіна фури відкрилася на ходу, водій гальмував об стовп

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі підловили чергових автохамів. Горе-водії аби скоротити дорогу спокійно їдуть парками, які призначені лише для пішої ходи.