Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині сталась ДТП, внаслідок якої постраждав водій.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального Кодексу України.

Сьогодні, 28 серпня, поблизу села Домажир Яворівського району Львівської області сталась дорожньо-транспортна пригода, через яку водій автомобіля потрапив у лікарню.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як вияснили правоохоронці, сьогодні близько шостої ранку автомобіль Renault Kangoo злетів у кювет та врізався в дерево. За попередніми даними, водій, 47-річний львів'янин, не впорався з керуванням.

Водій отримав численні тілесні ушкодження, його доправлено каретою швидкої допомоги у реанімаційне відділення.

Горе-водію тепер загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін або без такого.

Нагадаємо, що у середу, 28 серпня, на проспекті Поля у вантажівки Mercedes на ходу відкрилася кабіна з водієм.

Як повідомляв портал Знай.ua, 28 серпня близько 7 ранку на розі вулиць Космонавтів і Героїв Крут в Одесі автомобіль "Opel" збив дівчину, яка вирішлиа перейти дорогу на червоне світло світлофора.

Також Знай.ua писав про те, що три автомобіля не поділили дорогу на вул. Богдана Хмельницького